Hieronder vind je enkele reacties van deelnemers aan onze cursus, omdat wij vinden dat zij het beste kunnen zeggen waarom ook jij voor Airdiving zou moeten kiezen.Er was eens een duikschool waar je in je eigen tempo een duikcursus kon volgen… Ook als je het wat ‘enger’ vond, kreeg je rustig de tijd om te wennen aan het ademhalen onder water. Je merkte meteen dat de twee instructeurs - Mike en Anitha genaamd - je heel veel vertrouwen inboezemden.
Zo kwam het dat iedereen die daar terechtkwam zó gegrepen werd door het ‘duikvirus’ dat ze er nog véééééél meer cursussen wilden volgen, met als gevolg dat deze duikschool veel goed opgeleide en dolenthousiaste duikers afleverde."
EN JIJ KUNT DAAR DEEL VAN UIT GAAN MAKEN!!!

Annelie


Wel eens gehoord van iemand die zei: “duiken ik ga van mijn leven niet onder water!”
Ik was zo iemand, met de nadruk van was. Zoals een 4 jarige aan water gewenning doet, zo heb ik aan onderwater gewenning gedaan. En dat viel niet mee. Dank zei het engelen geduld van Mike en Anitha ( en Jaap natuurlijk) en een flinke portie op mezelf inpraten heb ik mijn open water brevet gehaald. En wie had ooit durven dromen dat ik het nog zo leuk zou vinden, dat ik inmiddels de 40 duikjes gepasseerd ben.
Wanneer we op de clubavond in het zwembad oefenen, verzinnen ze iedere keer iets nieuws om je skills bij te houden. De ene keer door en onder visnetten door, erg spannend. De andere keer onder water een soort stoelendans maar dan met elkaars setjes waarbij je steeds van automaat wisselt, zeer vermoeiend.
En natuurlijk zou ik het bij 1 brevet laten, zei ik. Maar ondertussen zijn we een jaar verder en trek ik de stoute duikschoenen aan en ga op voor mijn advanced in Egypte, natuurlijk weer met Mike en Anitha, ik kijk er al naar uit!
En denk je naar het lezen van dit stukje, ik wil ook een introductie duik maken, geef je op, voor je het weet ben je verslaafd aan die prachtige onderwaterwereld!

Tot ziens Marja


Dat duikertje dat je rechtsonder in je beeldscherm ziet hangen dat ben ik. Op weg naar een diepte van 40 meter op de noordpunt van Bonaire. Toen ik 1,5 was ben ik voor het eerst in het water gelopen in de boerensloot achter het huis van mijn ouders achter een kikker aan. Ik ben er geloof ik nooit meer helemaal uit gekomen. Toen ik 17 was ben ik begonnen met duiken 'het zwembadbrevet' bij de NOB. Nooit afgemaakt want ik ging studeren. Het 'ik wil duiken' is altijd aan me blijven knagen tot ik in 1999 echt ben begonnen, bij Mike en Anitha. Toen was er nog geen Airdiving, het is eerst Mike en Anitha en daarna pas Airdiving en dat is ook de kracht van deze duikschool. Je hebt te maken met Mike en Anitha. Mike die alles heel mooi en duidelijk uit kan leggen zeer enthousiast kan vertellen en Anitha die ergens midden in een verhaal zegt: 'we gaan nu duiken'. De combinatie is wat me aantrekt, het vertrouwen dat ze je geven in het water. Als Mike en/of Anitha bij je is onder de waterspiegel heb je altijd het gevoel: 'Zij zorgen dat ik weer boven kom'. Ze hebben een uitgebreide theoretische en praktische kennis en kunnen die heel erg goed overbrengen. Het is een waar genot een cursus bij ze te doen. Ik ben ook altijd de eerste die me aanmeldt als ze weer iets nieuws hebben.

RobWil je ook je ervaring delen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.