Mike & Anitha

Even voorstellen: Mike en ik (Anitha) hebben in 1994 in Zakynthoz Griekenland ons openwater brevet gehaald. Terug in Nederland zijn we op zoek gegaan naar een duikvereniging om meer ervaring op te doen en onder begeleiding te leren duiken in Nederland. Na een jaar duiken begonnen we aan ons 2* IADS.
Via een collega van Mike leerden we de duikschool/winkel Mermaid kennen in Amsterdam. Toen ging het allemaal erg snel, medical, rescue, divemaster, elk weekend lagen we in het water. Voor we het wisten waren we in 1998 als Open Water Instructeur aangesloten bij de IDD (Instructor Dive Development). We geven op vrijdagavond les bij duikvereniging Scubadoe te Breukelen.
In mei 2002 begonnen Mike en ik onze eigen zaak. We verkopen materialen, doen onderhoud aan duikmateriaal, geven duiklessen van openwater tot assistent instructeur, zijn in de mogelijkheid om 10 specialty’s te geven en hebben een vulstation voor perslucht.
Hierbij worden we ondersteund door onze 2 Instructeurs, Assistent Instructeur en onze Divemasters. Sinds december 2004 zijn we ook NAUI instructeur.                                                                                                                          

                                                                                                                  

IDD LOGO 

 

 

 

 

 

 

naui logo