Duiken voor kinderen

Air Diving start duikavonturen voor de jeugd met Dolphin Rangers

Op een leuke en speelse manier wordt kinderen vanaf 9 jaar geleerd om te gaan met duikapparatuur. De theoriesessies worden meteen in de praktijk gebracht in het zwembad. Uw kind wordt spelenderwijs vertrouwd gemaakt met duikapparatuur en leert op eenvoudige wijze de gedragsregels voor het duiken.
Aan de hand van het IDD Dolphin Rangers programma worden kinderen in drie stappen voorbereid op het halen van hun Junior Openwater Brevet.

Voor de kinderen begint het avontuur met de opleiding tot Dolphin Ranger Tuimelaar. Indien zij deze avonturen goed doorlopen kunnen zij door voor het Dolphin Ranger Beluga brevet en als laatste kunnen zij het Dolphin Ranger Orca brevet behalen.
De Dolphin Rangers Orca zal aan het eind van de opleiding zelfs twee duiken maken in het buitenwater.
Gedurende de cursus zal niet alleen aandacht besteed worden aan het duiken maar ook aan de omgeving en het onderwaterleven. Behalve de coole en vette avonturen in het zwembad leren ze ook nog eens om te gaan met de kwetsbare onderwaterwereld.
De briefingen en zwembadmodules worden gegeven in het Kikkerfort te Breukelen op vrijdagavond van 20.00 tot 22.45 uur. Theoriemodules worden op zaterdagochtend gegeven van 10.30 uur tot 12.30 uur.

IDD Logo