• Carrousel1
  • Carrousel 4
  • Carrousel 5

MPS Boosters

Sinds Januari 2019 zijn we dealer en service station voor MPS booster pompen.

MPS Booster zijn vooral geschikt voor sportduiken. Dankzij zijn hoge prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid, kunnen deze modelen ook worden gebruikt voor grotere cilindermaten, kleine groepen duikers en duikcentra's.

 

C1

De C1 Booster wordt aanbevolen voor CCR Divers en voor toepassingen waarbij hoge vulsnelheden niet vereist zijn. Ontworpen als Booster voor persoonlijk gebruik, maar dankzij de robuuste constructie kan het ook worden gebruikt in de professionele sector. De C1 is gebouwd met een innovatief systeem dat het verbruik van aandrijflucht aanzienlijk vermindert.

Gebruiksvoorbeeld:

een cilinder van drie liter vullen met een rest-bufferdruk van 100 bar duurt nog geen anderhalve minuut tot 220 bar.
Zelfs als hij lange tijd wordt gebruikt, zorgt het unieke ontwerp ervoor dat de temperatuur niet te hoog wordt. Hierdoor geschiedt het vullen altijd veilig.

 

C2X

Dit model wordt aanbevolen voor technische duikers, CCR-duikers en aan boord van boten. De tweetraps booster met zijn lagere aandrijf-luchtverbruik is met name geschikt voor professioneel gebruik en voor duikcentra. De gasbooster is zowel verkrijgbaar als losse unit voor integratie in een bestaande vulinstallatie, als volledig uitgerust met reduceer en alle vulslangen en manometers in een slagvaste koffer voor expedities.

Gebruiksvoorbeeld:

Om een ‚Äč‚Äčtank van 3 liter uit een buffer met een druk van 100 BAR te vullen, is om 220 BAR te bereiken slechts 50 seconden nodig. Zelfs als hij gedurende een langere periode wordt gebruikt, voorkomt het unieke ontwerp van deze booster dat de temperatuur van de unit stijgt, waardoor een veilige vulprocedure gewaarborgd is.

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden of service aan je MPS booster neem contact op via Info@Airdiving.nl